Vești bune: Sandalandala acceptă voucherele de vacanță!

Ne-am gândit să intrăm în rândul lumii turistice din România și să ne aliniem la oferta verii 2018: Voucherele de Vacanță! :D De acum înante, poți achita la recepție atât costurile de cazare, cât și costurile de cazare cu masa inclusă cu voucherele de vacanță Sodexo, UpRomania și Edenred!
Vara te cheamă, marea te cheamă, Sandalandala te cheamă să te distrezi și să uiți de griji! Indiferent dacă ai beneficiat de un voucher de hârtie, tip tichet, sau dacă ai un voucher tip card, la recepție acceptăm plăți cu ambele tipuri. Există și câteva lucruri de care este bine să ții cont:
- Nu acceptăm vouchere care să nu fie valide sau autentice
- Nu acceptăm vouchere deteriorate, datate sau ștampilate anterior
- Nu acordăm rest de bani pentru achiziții mai mici decât valoarea voucherelor
- Voucherele tip card sunt Contactless, ceea ce înseamnă ca poți face plata rapid prin apropierea cardului de cititorul special. Atenție: Pentru plata sumelor mai mari de 100 ron, este necesară introducerea codului PIN.
Vara asta te poți bucura de aceeași relaxare în cel mai cool camping, dar cu mai puțin stres!
La noi ai o suprafață de 5000 mp pentru întins corturile cu fața la soare, 700 de pomi sub care poți sta la umbră (și de care te poți sprijini când te-nvârți de bucurie :)) ) și 41 de locuri de unde poți vedea răsăritul superb din Vama Veche. 23 de toalete curate, 23 de dușuri nerușinate, chiar și 2 mașini de spălat pentru nevoie și momente de maximă hărnicie!

Așa că... ce mai aștepți? Hai cu voucherele la Sandalandala!

Comentarii