Yum - Noul meniu Sandalandala îți va înnebuni simțurile, le va face alandala!

La Sandalandala, cel mai des te invităm să uiți de griji în vreme ce noi ne ocupăm de distracția, relaxarea și vibe-ul pozitiv pe care să le trăiești la noi în campus. De data asta, ți-am mai pregătit ceva: un nou meniu yummylicious, care să îți facă papilele gustative complet alandala! :D
Vedeta noului meniu este VITA'alandala - carnea de vită care definește gustul perfect al bucătăriei autentice cu care ne mândrim aici. Adusă de peste văi și munți, din cirezile cu animale sănătoase, hrănite în mod natural cu ce este mai bun: iarbă, trifoi, lucernă și furaje naturale.
În farfuria ta nu vor ajunge decât bucăți de carne Black Angus, perfect marmorate și optim maturate, care au fost transformate în cele mai delicioase steak-uri din Vama Veche. Despre ce vorbim? Despre un T-bone de vită la grill care îți lasă gura apă sau despre un antricot de vită cu os, tot la grill, care te face să te gândești la momentul când vei lua următoarea porție. :P Ți-am făcut poftă? Nu te grăbi, mai avem pentru tine delicioșii obrăjori de vită cu humus sau o friptură de vită cu lime. Ah, și să nu uităm deja celebrele coaste de vită, servite acum cu cartofi dulci.
Sau poate vrei să te bucuri de o mâncare autentică de la malul mării, o delicatesă pe bază de pește sau de fructe de mare. Lista de opțiuni te așteaptă: homar cu tagliatelle, somon cu salată verde sau, dacă ești indecis, un platou cu fructe de mare ca să le savurezi pe fiecare dintre ele: midii în cochilie, calamar și creveți.
Și după ce ți-ai pus pofta la cale, ce poate fi mai bun decât un desert savuros și răcoritor? De exemplu, un sorbetto în fruct de ananas sau o înghețată de cocos în fruct - manânci tot dulcele bun și nu lași nimic în farfurie! Sună bine, nu-i așa?
Vorbele ca vorbele, dar mai bine ne faci o vizită și te convingi singur! Let the food speak for itself! :D Iar apoi, dacă ți-a plăcut, așteptăm impresiile și recenziile tale în rubrica de mai jos. Bon appetit!

Comentarii