Mongol Rally 2017 la Sandalandala, sau distracție pe roți într-o super aventură

Joi, 20 iulie, se anunță vâlvă mare în Vama Veche, cu precădere, în campingul nostru. Mongol Rally 2017 face un popas la Sandalandala în drumul lor spre Ulan-Ude (vă las pe voi să căutați pe hartă locația). Despre ce vorbim? Mongol Rally cuprinde peste 800 de participanți și peste 350 de mașini. Pare o desfășurare mare de forțe, organizare până în cele mai mici detalii, precum un ceas elevețian, nu-i așa? Ei bine, NU. După cum puteți observa și voi în poze, vehiculele nu mai sunt la prima tinerețe și nici nu par a fi făcute să străbată munți și deșerturi. Nu de alta, dar Mongol Rally 2017 va străbate peste 15.000 km, cu punct de plecare din Marea Britanie (vezi  startul în clipul de mai jos). E bine că au împachetat pentru drum și doze de nebunie, pentru că altfel nu văd să cum ar reuși să ducă până la capăt toți kilometrii.

Care e miza acestei nebunii oarecum organizate? Fiecare echipaj trebuie să strângă 1000 de lire ce vor fi donați. Dincolo de acest aspect, dacă vă întrebați de ce ne dăm în vânt după această aventură, Mongol Rally 2017 au o definiție foarte scurtă, dar care pare să le facă descrierea perfectă: If nothing goes wrong, everything has gone wrong. Cum să nu-ți fie simpatici?!

După această scurtă descriere a evenimentului, vă așteptăm și pe voi în camping pentru a le arăta cât de primitori și faini sunt românii. Totul va fi despre socializare și distracție. Ne întâlnim la noi în camping unde putem să ne mirăm împreună când vom vedea mașinile cu care ei speră să ajungă în Mongolia, să interacționăm și în mare, să ne simțim bine.

Comentarii